HELLO@BALATONIVITORLAZAS.COM
balatoni vitorlázás

Árak 2023

vitorlázás a balatonon

árlista 2023

👇Válassz szezont ITT👇

A 4 órás, és az egész napos túra árában az alkoholmentes innivaló a készlet erejéig benne foglaltatik, étkezés, alkoholos italok rendelhetők

👇Válassz szezont LENT👇
(nyomj rá a ˇ”👉” jelre)

balatoni vitorlázás

vitorlázás oktatás

hajóvezető kíséretével

Segítségünkkel nem jelent problémát hogy nincs vitorláshajó vezetői engedélyük vagy tapasztalatuk. A „Balatoni vitorlázás” fedélzetén a vitorlázás eddig távoli szerelmesei kipróbálhatják a vitorlás kishajó kezelését a vezetői engedély megszerzése előtt. A nem tapasztalt hajóvezetők gyakorolhatják és elsajátíthatják a vitorlázás fogásait.

bemutatkozik:

az egész napos vitorlázás

Az egész napos vitorlázás előre egyeztetett időpontban, általában délelőtt 9-10 órakor kezdődik.
A kikötő Balatonkenese Budapesthez közelebbi részén található, de hajóinkat indíthatjuk a keleti medencén belül (Siófoktól Füredig) bárhonnan. A szélviszonyoktól függően általában 17-18 órakor érünk vissza a kikötőbe.

Napközben mindenki vezetheti, kezelheti a vitorlás hajót, gyakorolhatja a vitorlázást, és elsajátíthatja a vitorlázási elméletet is.
A vitorláshajóról napközben fürdőzés, horgászás lehetséges.
Igény esetén kikötőlátogatással.

A balatoni vitorláskikötők kikötőhelyei órás és napi kikötőhelyi díjat számolhatnak
fel. 

balatoni vitorlázás

hajóvezető-kormányos

Évtizedek óta vitorlázom, szervezek túrákat nem csak a Balatonon, de tengereken és óceánokon is. Megfordultunk többek közt közt az Adrián, az Égei tengeren, a Földközi tengeren és az Atlanti óceánon is. 8m od, és Asso 99, versenyhajós múlttal rendelkezem. Az elmúlt évek során rengeteg országos és nemzetközi megmérettetésen is résztvettem.

balatoni vitorlázás

hajóvezető-kormányos

Balatoni és tengeri vitorlás túrák szervezésével és levezénylésével foglalkozom. A többiekkel együtt sok éves belvizi és tengeri extrém vindsurf, és kishajóvezetői és versenyhajós múlttal rendelkezem, és aktív résztvevője vagyok a Kék szalag, Fehér szalag, a Magyar bajnokságok, és különböző pálya és túraversenyeknek.

balatoni vitorlázás

vitorlás -és szörf oktató

Vitorlás versenyzői és extrém surf múlttal rendelkezem, jelenleg oktatással foglalkozom.
A szörf oktatás mellett Sudár regatta, és Jeanneau Fantazia hajókkal dolgozom, mint vitorlás oktató.

COOKIE      ADATVÉDELEM      WEBDESIGN